30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk termékeink nagyszerűségében, azonban irányelveink szerint 30 napig visszafizetjük a vásárlásod értékét, ha nem vagy elégedett a kapott termékkel vagy szolgáltatással. Ha a vásárlás óta több, mint 30 nap eltelt, sajnos nem tudunk visszatérítést vagy cserét kínálni.

Csak sérülésmentes, fel nem bontott terméket veszünk vissza és fizetjük vissza az árát.

Bizonyos termékeket sajnos nem tudunk visszavenni vagy cserélni. A romlandó árukat, például az élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el az olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek, veszélyes anyagok vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További vissza nem téríthető termékek, szolgáltatások:

Ajándékkártya

Letölthető szoftverek

Néhány egészségügyi és testápolási cikk

 

A visszatérítéshez szükség van mindenben esetben a vásárlás tényének az igazolására, azaz a számlát őrízd meg.

Bizonyos esetekben csak részleges visszatérítések adhatók (ha van ilyen)

Igénybe vett személyes szolgáltatások. Itt a CROVE fenntartja a jogot, hogy mindkét felet meghallgassa, téged kedves vásárló és a szolgáltatást nyújtó partnert is. Ezt követőn a CROVE-nak joga van a visszatérítés jogosságáról döntést hozni.

Könyv nyilvánvaló használat jeleivel

CD, DVD, VHS kazetta, szoftver, videojáték, kazetta vagy vinil rekord megnyitása

Bármely olyan elem, amely nem eredeti állapotában van (pl. Nyitott zsák), hibás vagy hiányzik valami a termékből, külső okok miatt sérült meg.

Bármely termék, amely a kézbesítés után több mint 30 nappal érkezik vissza

 

A visszatérítések

Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, küldünk egy e-mailt, hogy értesítsünk arról, hogy megkaptuk a visszaküldött tételt. 30 napon belül értesítünk a visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról.

Ha jóváhagytuk, akkor a visszatérítés feldolgozása megtörténik, és az összeget automatikusan jóváírjuk a hitelkártyádra vagy az eredeti fizetési módra, 10 napon belül.

 

Ha nem kapnád meg a visszatérítés összegét

Ha még kaptad meg a visszatérítést, először ellenőrizd légy szíves a bankszámládat.

Ezután vedd fel a kapcsolatot a hitelkártya-társasággal, a visszatérítés számládon való megjelenése egy ideig eltarthat.

Ezután lépj kapcsolatba a bankoddal. Gyakran van némi feldolgozási idő a visszatérítés jóváírása előtt.

Ha mindezt elvégezted, és még mindig nem kaptad meg a visszatérítést, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az [email protected] címen.

 

Az AKCIÓS terméket nem áll módunkban visszavenni, árukat megtéríteni. Köszönjük a megértésedet ebben.

 

Feltételek a cserére

Csak olyan terméket cserélünk, amelyek hibásak vagy sérültek. Ha ugyanarra a termékre kell cserélni, küldj nekünk egy e-mailt az [email protected] címre, írd le és igazold a felmerülő problémát, és mi gondoskodunk a cseréről.

 

Ajándékok, Ajándékkártyák visszatérítése

Ajándékutalvány, ajándékkártyát nem tudunk visszatéríteni vagy cserélni. A rajta lévő értéket le lehet vásárolni kibocsátástól számított 1 éven belül.

Amennyiben a terméket ajándékba kaptad, és nem tetszik, szeretnéd visszaküldeni, semmi gond, jelezd ezt az ügyfélszolgálatunkon és vagy kicseréljük másra, vagy jóváírjuk az összeget a számládon.

 

Visszaszállítás

A termék visszaküldéséhez először lépj kapcsolatba velünk az [email protected] címen.

A visszaküldés költsége téged terhel. A szállítási költség nem téríthető vissza. Ha visszatérítést igényeltél, a szállítási költség levonásra kerül a visszatérítés során.

A visszáru beérkezését követő 30 napon belül elbíráljuk és visszautaljuk a jogosan visszajáró összeget a megadott bankszámlaszámra, vagy a fizetéskor használt bankkártyára.

 

Ha több mint 10 ezer forintos  árucikket szállítanál vissza, fontold meg a nyomon követhető szállítási szolgáltatás igénybevételét. Ha simán adod fel, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy megkapjuk a visszaküldött tételt.

Köszönjük a bizalmat

CROVE

  [hidden sendinblue-list-id “7”]

  Kapcsolat

  2600 Vác, Pálffy utca 23

  +36-20/595-1280

  thecrove

  Webáruház

  About us

  Products

  Blog

  Gallery

  Contacts

  Pages

  Friss cikkek

  Harmónia ősszel, avagy lélekerősítő tippek a jó közérzetért 1920 1080 Balázs

  Harmónia ősszel, avagy lélekerősítő tippek a jó közérzetért