Váradi Melinda vagyok, két csodálatos, 4 éves ikerlány anyukája

A CROVE egy karcsú anya története, akinek a fogyása pont a pocakról nem ment könnyen. Csodaszerek nincsenek de számodra is elérhető valós eredmények igenis vannak!Szerintem az egészséges élet döntés és kellő elhatározás kérdése. Család és munka mellett sokszor nehézséget jelent egy egészséges és kiegyensúlyozott életmód kialakítása. Segítségül nektek elmesélem az én történetem:

Hasról és derékról fogyni
az ikrek után

Életem legcsodálatosabb élménye 4 éve kezdődött, ekkor születtek meg az ikreim. Előtte az egészséges életmód pont annyi hangsúlyt kapott életemben, mint bárki másnak, törekedtem a kiegyensúlyozottságra, de semmi több.

Szülés után még egy évvel is akkora volt a pocakom, hogy egyesek már gyanakodva méregettek, hogy: na… megint?  Ez elképesztően zavart, mert visszanyertem ugyan a súlyom, de derékból szinte nem ment le semmi. Nem vagyok egy sportos alkat, ráadásul túl sok időm sincs a testmozgásra a gyerekeim mellett. Erre jönnek a közös családi ebédek, vacsorák, és az édességekkel is közelebbi kapcsolatba kerültem. Egy tiramisu ebéd után, egy finom palacsinta este, és társai.

A szakmai múltamat hívtam
segítségül

A sikeres fogyás módszerének megtalálásában sokat segítettek a gyógyászati és kereskedelmi téren szerzett tapasztalataim. Nem is kérdéses, hogy céljaink eléréséhez természetes módszereket hívunk segítségül. Ez számomra is meghozta a sikert!

Hiszem azt, ha az én esetemben működött, módszerem másoknak is beválik. Fogyást segítő, méregtelenítő, energetizáló italaimat elsősorban olyan elfoglalt nőknek, anyukáknak szánom, akik hasonló cipőben járnak, akik minimális erőfeszítéssel és éhezés nélkül akarják elérni az eredményt. A kiváló termékek azonban nem minden, csodaszer véleményem szerint nem létezik, a legtöbb esetben mozgásra és életmódbeli változásra is szükség van.

Nekem sikerült 3 hónap alatt
6 kilót leadni, főleg hasról

Ettől nem csupán szabadabbnak éreztem magam, de visszanyertem nőiesebb, fiatalosabb megjelenésemet. Ez nagy szó, mivel szigorú vagyok önmagammal és úgy gondolom, az egészségileg káros hatásai mellett a túlsúly az életkorunkhoz is hozzáad.

A cél az volt, hogy a mérsékelt és tartós fogyás mellé ki tudjak alakítani egy egészséges életmódot, amely illeszkedik elfoglaltságaim rengetegébe. Egy tartható, vállalható életmódra volt szükségem.

Sosem bízom a véletlenre. Tudom, hogy mi van a csomagolásban, az alapanyagainkat ellenőrzött helyekről szerzem be, mert a csinos külső ígérete mellett fontosnak tartom, hogy egészséges és minőségi termékek kerüljenek vásárlóink polcaira.

Új életérzést szeretnék a poharadba tölteni, ami segít, hogy a fogyókúra élmény lehessen számodra, melynek végén egy csini és energikus nőként éled mindennapjaidat. Mindenben segítünk neked, érted vagyunk, ezért rendszerünk úgy működik, hogy személyes konzulenseink végig melletted állnak az életmódváltás lehetőségekkel teli útján! Keress minket bátran! Várjuk megkeresésed!

Szakértőink

Oleszik Dorottya

A tea észrevétlenül lett az életem része. Teával ébredek, teával fekszem, a kettő között teát fogyasztok (feketét, fehéret, vöröset, zöldet, kínait, japánt és a többit). Teát kínálok, kóstolok, és terjesztem a minőségi teázás örömét, miközben magam is folyamatosan rácsodálkozom szépségére. Egy régi zen mondásban összefoglalható ars poeticám: „Ülj le, és igyál egy csésze teát.”

Novák Péter

Novák Péter vagyok, okleveles táplálkozástudományi szakemberként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán mesterképzésen (MA/MSc).
Célom, hogy a mai világ által felállított „táplálkozási labirintusból” minden hozzám forduló „épségben” kijusson, és sikeresen elérje a maga elé kitűzött célokat.

  [hidden sendinblue-list-id “7”]

  Kapcsolat

  2600 Vác, Pálffy utca 23

  +36-20/595-1280

  thecrove

  Webáruház

  About us

  Products

  Blog

  Gallery

  Contacts

  Pages

  Friss cikkek

  Harmónia ősszel, avagy lélekerősítő tippek a jó közérzetért 1920 1080 Balázs

  Harmónia ősszel, avagy lélekerősítő tippek a jó közérzetért